Workshop Manager (M/V/X) – Antwerpen

Functieomschrijving

Als workshop manager heb je de leiding over een groep techniekers. Je stuurt deze aan, verdeelt het werk en volgt de werkzaamheden op. Daarnaast leidt je ook jonge en/of nieuwe medewerkers op.
Het machinepark, dat jij van A tot Z beheert, bestaat uit machines (heftrucks, bobcats, veegmachines etc.) die voor korte termijn verhuurd worden. Doordat jij alle administratieve taken van de workshop op jou neemt, kunnen onze techniekers het machinepark in topconditie houden.
Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de revisie-afdeling. Je zorgt ervoor dat de nodige afspraken gemaakt worden m.b.t. onderdelen en/of machines die gereviseerd moeten worden en geeft de nodige instructies aan de monteurs.
Aangezien ons magazijn onderdeel is van de workshop, ben je ook het aanspreekpunt voor onze magazijnier en neem je een deel van de administratie (m.b.t. bestellingen etc.) voor jouw rekening.

Jouw takenpakket

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt terecht in een bedrijf met een collegiale sfeer. We bieden je een uitdagende job in een organisatie waar je kan ontwikkelen en groeien. Je kan ook rekenen op een uitgebreid salarispakket (Bedrijfswagen, laptop, GSM, onkostenvergoeding, hospitalisatie- en groepsverzekering, 6 ADV-dagen,…).